13 Aralık 2012 Perşembe

Joolz Day Bebek Arabaları


JOOLZ DAY ile gezintilerinizde, bebeğiniz rahat ve huzurlu, siz dörtköşe olun. Kullanımı çok pratik, çok gayeli ve ahir aşama konforlu hasıl bu araba, miniğinizle açık havada geçirdiğiniz zamanları eşsiz kılar. Size ayrımlı kullanım seçenekleri sunarak, bebeğinizin durumuna en akla yatkın pozisyonu ayarlamanıza olanak verir. Öyle ki; JOOLZ DAY, bir seyyar yatak, ahzüita sepeti ve yağmurdan koruma kılıfı ile alay malay gelir ve dağdağa etmenize icap kalmadan, çabucak seyehate amade duruma gelir.
Yüksek habitat pozisyonundan dolayı bebek, anne yahut babasıyla göz teması kurup, her an bildirişim halinde olabilir, pusetin yönü değiştirildiğinde dünyayı keşfedebilir.
Yeni ve geliştirilmiş JOOLZ DAY dayanıklıdır, katlanması çok kolaydır (oturma yeri halen takılıyken bile katlanması mümkündür) ve sarp durumda, yerinizi fazla engelleme etmeden saklanabilir.
Yenidoğan bir bebekten, 4 yaşındaki çocuğa kadar kullanılabilen bu puseti, maxi-cosi araba koltuğu ile de kullanabilirsiniz. JOOLZ DAY, aksesuarlarıyla tamamlandığında, hem apiko hem bütün ihtiyaçlarınıza karşılık veren, fonksiyonelliğiyle hayatınızı kolaylaştıran dört kıta bir bebek arabasıdır. Örneğin; JOOLZ DAY’de habitat yeri ve portbebe ile ayrımsız renkte hasıl, kullanışlı alt değiştirme çantası, rahat bebek arabası tulumu ve balaban bir siperlik de  mevcuttur.
JOOLZ DAY, özel, iki ayrı çıplak rengi seçeneği ile piyasada; huzur veren gümüş rengi ve hoş siyah. Birbirinden güzel, üç ayrımlı güpür renginden size en akla yatkın olanı seçip, ona tamamen uyan aksesuarlarıyla alay malay JOOLZ DAY’in tadını çıkartın. İtme kolu ve emniyet kolu, yüksek nitelik deri ile tamamlanmıştır. Seyyar yatağın ve habitat yerinin astarı, üç ayrı rengi hasıl, dayanıklı, kaliteli malzemeden yapılmıştır; Gümüş, bej ve blucin güpür. JOOLZ DAY bebek arabası, bütün renk kombinasyonları dem kesici ve şıktır.


Casaul River Çift Yönlü Bebek Arabası|Sweet


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder