28 Kasım 2012 Çarşamba

Bebek Arabası için Gölgelik ve Örtü


Tüm albeni şartlarında – Dooky bebek arabası gölgelik ve koruyucu örtü

DOOKY,  bebeğinizle yollarda olduğunuzda ancak aşırı konuda imdadınıza yetişecek, eksiksiz ancak yardımcıdır. % 100 pamuktan yapılmış hasıl bu bebek arabası için örtü ile bebeğinizi güneş, rüzgar, baran ve ışıktan kolayca koruyabileceksiniz. DOOKY,  çağa arabası ve koltukları için, mefkûre ve pratik ancak çözümdür. Amelî ve hızlıca ayarlanabilir. Farklı ebatlarda  kullanılabilir olması özelliğiyle bütün koltuklara akla yatkın ağıl gelir.

Bebeğinizle dışarı çıktığınızda, size kolaylık ve konfor sağlayacak hasıl bu örtüyü farklı şekillerde kullanabilir, albeni şartlarının miniğinizin keyfini kaçırmasını önleyebilirsiniz. Örneğin;  uyku vakti geldiyse, DOOKY’ yi kullanarak, çevresel etkenlerin bebeğinizin dikkatini dağıtmasını engelleyebilir, aşkın ışığın onu rahatsız etmesini önleyebilirsiniz. Çağa arabasıyla gezintiye çıktığınızda onu, rüzgar, baran vs gibi acı albeni koşullarından, ya da zararlı olabilecek tozlardandan koruyabileceksiniz.
DOOKY, her çeşit çağa arabası ve  araba koltuğuna kolayca takılabilir ve uyumlu ağıl getirilebilir. UPF50+UV koruma faktörü vardır. %100 organik pamuktan yapılmıştır ve makinede yıkanabilir. Zevkinize uygun; (gri, fuşya, turkuaz, beyaz ve siyah) farklı nitelik seçenekleri mevcuttur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder